torstai 15. maaliskuuta 2012

Oma pukuni,mistä sut löydän..

Olen nyt muutamana iltana miettinyt tuota pukuasiaa..
 Ensinnäkin minkä mallinen ? Olen siis hyvin,hyvin pyöreä (näin niinkuin söpösti sanottuna) ja pahimmat kompastuskivet ovat vatsa,peba ja käsivarren allit,voi yöks.
 Haluaisin ehkä siis hihallisen mallin, ja sitten kuitenkin olen kuullut (viisaammilta tahoilta??) että hihallinen malli saisi XXXXL morsion näyttämään vieläkin pulskemmalta.. Onko näin??


Empire-mallinen kevyesti laskeutuva houkuttaisi ehkä,vaan onko se sittenkään nätti,näyttääkö se vaan rääsyltä mikä on päälle heitetty?


Perinteinen korsettimallinen ja hihaton yläosa,siinä saisi vatsalöllyrän kuriin mutta näyttääkö tuo perä sitten vieläkin isommalta :)

Kas tässäpä siis pulmaa kerrakseen. Asiaa ei helpota että netistä ei hirveästi löydä isompien morsiammien kuvia  että voisi vähän arvioida minkä tyylistä ehkä kannatttaisi metsästää.

Ja sitten pitäisi vielä miettiä kun saa päätettyä minkälaisen mallin ehkäpä haluaisi että ostaako valmiin,teettääkö (mun suosikki vaihtoehto) vai olisiko järkevä rahan käyttäjä ja vuokraisi puvun. Tosin vuokrapuvun hintakin on aika suolainen ,jos pistää satasen tai kaksi lisää niin saa puvun omakseen .. Ja kun se puku pitäisi tilata jo.... än yy tee NYT!! 

Ideoita?? Anyone??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti